Rólunk

CÉGTÖRTÉNET

A Bútorex Kft. 1996-ban alakult 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás.

Elsőként a Budapesten, Zuglóban nyílt üzletben, főként hazai gyártók kiváló minőségű termékeinek forgalmazását kezdtük el (Cardo, Kanizsa Trend Kft.).

Hosszú évek kitartó munkájának és fejlődésének eredményeként mára három áruházunkban – Budapest, Zugló – Törökbálint, Max City – Veszprém – igyekszünk bútorválasztékunk széles kínálatát – nappali – háló – étkező – magas színvonalon és minőségben bemutatni.

FILOZÓFIÁNK

A „Minőségben otthon” szlogen jegyében, elsősorban magas minőségű, kiváló termékek igényes bemutatásával szeretnénk elérni, hogy az Ön által nálunk vásárolt bútor, otthonában hosszú ideig biztosítsa a komfortot, harmóniát, örömöt, és megelégedettséget.

Lokálpatriotizmusunk szellemében nagyrészt hazai bútorgyárak minőségi termékeinek forgalmazásával szeretnénk hozzájárulni a magyar emberek munkahelyének megőrzéséhez és bővítéséhez.

A kínálatot import német és lengyel bútorgyárak kiváló minőségű termékeinek széles választékával próbáljuk bővíteni, hogy a felmerülő igényeket még jobban ki tudjuk elégíteni.

Cégünk a teljeskörű kiszolgálás biztosításával komplex szolgáltatást nyújt (Tervezés -> Vásárlás -> Szállítás -> Szerelés).

Amint belép bármelyik üzletünkbe szakképzett értékesítőink segítenek kalauzolni és szaktanácsadással segítenek kiválasztani az Ön által megálmodott, igényének megfelelő terméket. Lakberendezési ismeretekkel és tanácsadással rendelkező kollégáink akár az egész lakás berendezésében segítenek. A kiválasztott bútorokat cégünk saját teherautóival szállítja házhoz és igény szerint szerelik össze a nálunk dolgozó kollégák, hogy bármely felmerülő problémát azonnal orvosolni tudjunk.

Számunkra rendkívül fontos, hogy milyen érzésekkel gondol ránk, amikor használja nálunk vásárolt bútorait.

Pillanatképek zuglói áruházunkból: