MI IS A SAFE FRONT®?

SAFE FRONT® védelmet nyújt az atkák, a gombák és baktériumok ellen. Ez egy olyan, teljesen környezetbarát és egészségre ártalmatlan módszer, mellyel az atkák, a gombák és baktériumok eltávolíthatóak a bútorszövetből. A kifejlesztett eljárás egy olyan természetes védőpajzsot hoz létre, mely meggátolja a poratkák szaporodását. A poratkák számos allergiás reakciót okozhatnak. Az eljárás a gombák és baktériumok ellen is védelmet nyújt, így az eredmény egy teljesen higiénikus bútorszövet.

SAFE FRONT® különösen hasznos a házi kedvenceket tartók számára, mivel az állatokon a poratkák és a baktériumok sokkal inkább elszaporodnak. Az eljárás teljesen megsemmisíti ezeket a mikroorganizmusokat.

HOGYAN MŰKÖDIK A SAFE FRONT®?

A valamennyi lakástextilben jelen lévő háztartási por ideális hely a poratkák elszaporodásához. A poratkák ürüléke okozza az allergiás megbetegedések csaknem 70 %-át. Akár 18.000 poratka is élhet egy gramm házi porban, és mindegyikük naponta saját súlyát tízszer meghaladó mennyiségű ürüléket termel. A poratkák ürüléke allergiás náthát, légúti asztmát, atópiás dermatitiszt, valamint csalánkiütést okozhat. A gombák spórái és mikotoxinai szintén kiválthatnak allergiás reakciókat. A baktériumok felelősek a kellemetlen szagokért, valamint gyulladásokat, lábgombásodást és a kórházakban antibiotikumokkal szembeni ellenálló képességet okozhatnak. A SAFE FRONT® eljárásnak sikerült rovarölő szerek, illetve illóanyagok használata nélkül meggátolni a poratkák, gombák és baktériumok lakástextilekben való megjelenését.

A japán laboratóriumokkal végzett több éves együttműködés eredményeképpen született meg a SAFE FRONT® eljárás, egy olyan teljesen környezetbarát és egészségre ártalmatlan védőpajzs, mely megszünteti ezen allergének élettereként szolgáló környezetet. A poratkák nem tudnak a SAFE FRONT® eljárással kezelt bútorszövetben szaporodni és élni, mert a szervetlen ezüst részecskéket tartalmazó védőpajzs lehetetlenné teszi ezen mikroorganizmusok szaporodását. Az eredmény egy tejesen higiénikus, antiallergén és szagtalan bútorszövet. SAFE FRONT® elviselt több, mint 50 ciklus mosást anélkül, hogy a veszélyek ellen védő hatékonyságából vesztett volna.